Caparol Ton karte

Caparol 3D-system plus ton karta

 

3D-System_plus

Ton karta Caparol 3D-system, koja je posebno razvijena za arhitektonsko projektiranje, u sebi sadrži 1350 nijansi boja u četrnaest novih skladnih grupa – u prvom redu u modernom crveno/narančasto području. Osim toga, dodane su i četiri suptilne serije sive, kao i trenutni hitovi – ružičaste i magenta emajl nijanse.
Naglasak u kolekciji je vezan na arhitekturu, pri čemu je pokriven velik broj nijansi te mnogo stupnjeva svjetline. Ova ton karta nudi mogućnost izbora specifičnih tonova, kako za unutarnje boje, tako i za vanjsku primjenu.

 

FASSADE A1 ton karta

 

Fassade_A1 179

U novoj ton karti FASSADE A1 odabrane su isključivo nijanse sa kojima se postiže visoka postojanost tona pa su stoga idealno prilagođene fasadama. Premium proizvodi NQG zadovoljavaju klasifikaciju postojanosti boje te pružju najveću sigurnost kod izbora boje za fasadne premaze.

 

Ton karta FASSADE A1 prikazuje 500 nijansi na lepezi od 170 stranica. Na svakoj stranici prikazana su tri tona. Brz i jednostavan prijelaz preko tonova olakšavaju jednobojne međustranice s kojma započinje svaki novi raspon boja.

 

Floor Color plus ton karta

 

Ukrasna kolekcija za atraktivne podove

 

Dobrodošli u svijet FloorColor plus! Saznajte kako raznoliki atraktivni, svestrani i izdržljivi podovi mogu biti. FloorColor plus ton karta uključuje kompilaciju kolekcija boja koja posebno odgovara harmoniojom nijansi i tonova za projektiranje podova. Bilo za privatnu ili industrijsku upotrebu, samo jednostavan površinski premaz ili iznimno otporan industrijski pod – uvijek možete odabrati “svoje” favorite iz atraktivnih nijansi.

Floorcolor 178

 

  • nova kolekcija obuhvaća kompilaciju tri dekorativna Capoxid premaza za podne sustave, ArteFloor, MultiColor i StoneColor, za posebno visoku kvalitetu i atraktivan vizualni izgled površine
  • grupiranje nijansi sustava u teme Classic, Nature i Trend New
  • fino nijansirani bijeli tonovi za suvremenu arhitekturu

 

 

 Caparol Color ton karta

 

Caparol Color179

Ova ton karta sastoji se od 182 nijanse, podijeljene u 26 grupa boja. Zbirka sadrži suptilno stupnjevane sive i obojene nijanse, svaki sa šest razina svjetline. CaparolColor ima prednost da se sve nijanse mogu miješati slijedeći recepturu za disperzivne, silikatne i silikonske boje na stražnjoj strani, ali se one također mogu strojno nijansirati u ColorExpress sustavu. Raspon nijansi pogodan je za korištenje vani i u unutranjim prostorima.

 

 

 Arte-Lasur ton karta

 

ArteLasur facher179

Arte-Lasur ton karta je specijalno razvijena kolekcija dekorativnih zidnih i stropnih premaza za unutarnje površine. Ova ton karta sadrži više od 100 uzoraka efektnih lazurnih premaza oslanjajući se na osnovnu Caparolovu 3D System plus ton kartu. Arte Lasur ton karta uz mineralne sive nijanse sadrži i zasićene intenzivne nijanse pogodne za naglašavanje elemenata u prostoru.

Ova ton karta također sadrži primjere proizvoda Arte-Lasur i Arte-Lasur Color u koje su dodani Capadecor efektni pigmenti i na taj način postignuti senzacionalni premazi koji otvaraju nove mogućnosti u dizajnu interijera.

 

Natürlich inspiriert

 

Natuerlich Inspiriert ton karta179

 

Ton karta “Natürlich inspiriert” sauzorcima nijansi na pravom drvu,pokazuje sjajne originalne uzorke sa sofisticiranim, efektnim izgledom drva i sadrži sljedeće proizvode iz Capadur asortimana:
Greywood: premaz za drvo, koji oponaša prirodni sivi izgled drva
Silverstyle: premaz koji stvara uzbudljivi kontrast između prirodne strukture drva i suptilnog metalnog izgleda
Twinproof: transparentni premaz za drvo s UV-zaštitom kroz nano tehnologiju