Farbex.ba o Caparolu

Dobrodošli u Caparol

 

Caparol grupa više od 110 godina razvija i proizvodi visokokvalitetne boje, lakove, proizvode za fasadu i izoliranje, strukturne premaze te razne druge proizvode za sve vrste podloga i materijala. Grupa je vodeća na tržištu građevinskih proizvoda u Njemačkoj, Austriji i Turskoj i s oko 900 milijuna EUR godišnjeg prometa, četvrta je najveća firma u branši u Europi. Sjedište grupe je u Njemačkoj, 40-ak km od Frankfurt Rhine-Main.

Caparol grupa razvija, proizvodi i prodaje najkvalitetnije boje, lakove, glazure, građevinsko-hemijske premaze, materijale za fasade i izo-tehniku, kao i boje za hobby i umjetnike te se u proizvodnom programu grupe nalazi se više od 500 različitih proizvoda.

Veliki izbor materijala za dekorativne tehnike, kvalitetnih boja za vanjske i unutarnje površine, efekt lakova, certificirani fasadni sistemi sa izolacionim pločama, sistemi industrijskih podova i dekorativnih podnih premaza, garantiraju da će svaki naš kupac pronaći sve što mu je potrebno na jednom mjestu.

Temelj uspjeha kompanije čine dva ključna faktora, inovacije i okrenutost kupcima, tako da od samog osnivanja, Caparol kontinuirano razvija proizvode koji su inovativni, ne štete okolini i bezopasni su po zdravlje te svoju poslovnu strategiju razvija na dobrobit kupaca, jer su njihovo povjerenje i zadovoljstvo najveći kapital.

Kompanija Caparol BiH postoji od 1999. godine i kroz te godine svrstala se u red najvećih dobavljača fasada i fasadnih premaza u Bosni i Hercegovini, kao i svih ostalih proizvoda iz prodajnog asortimana.
Najvažniji cilj Caparol grupe, kao i Caparol BiH je opravdati i zadržati povjerenje kupaca. Zbog toga se postojeće znanje te razvoj novih proizvoda i usluga koristi na dobrobit kupaca, kako bi imali mogućnost što kvalitetnijeg uređenja svog životnog prostora.